Voorpagina

From PostgreSQL_wiki
(Redirected from Main Page)
Jump to: navigation, search

Webhuis Wiki.
Welkom op de wiki van Webhuis, deze wiki heeft een PostgreSQL backend.
De wiki is voornamelijk Nederlandstalig, met de bedoeling om een zo breed mogelijk publiek op het gebied van Open Standaarden en Open Source Software laagdrempelig te ondersteunen en te helpen.
Webhuis gebruikt en produceert (op bescheiden schaal) Open Source Software (OSS). Webhuis gebruikt en onderhoudt de wiki ter ondersteuning van haar eigen werk op het gebied van configuratie en beheer van Informatie Systemen voor dienstverlening aan haar klanten.

Webhuis stelt de informatie in de wiki, in lijn met het gedachtengoed van de vrije software, kostenloos ter beschikking aan de gemeenschap.

Deze wiki heeft als voornaamste doel te ondersteunen bij het opzetten, configureren en beheren van automatiseringsomgevingen die zijn gebaseerd op OSS. De wiki bevat een groeiend repertoire van configuraties van OSS applicaties, howto's, voorbeelden en ook studie materiaal. De wiki is voortdurend in bewerking en sommige nieuwere onderdelen bevatten nog slechts de ruwe informatie van een bepaald aandachtsgebied.

Webhuis gebruikt vrijwel uitsluitend Debian GNU Linux en de configuratie voorbeelden zijn daarop gericht.

De bijdragen op deze wiki vallen onder de GNU General Public License.
Disclaimer: All information comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY, to the extent permitted by applicable law.

Webhuis pagina webhuis_info